Dieta cu apa este o cura de slabire si de detoxifiere

Dieta cu apa este o alta descoperire de la Hollywood. Dieta se foloseste din cele mai vechi timpuri in tarile asiatice, iar femeile adora sa aiba tenul foarte alb si folosesc anumite creme sau pudre, iar dupa un timp pielea se deshidrata. Ca acest lucru sa se poata preveni, femeile beau 1-2 litri de apa pe zi. Dar in zilele noastre dieta cu apa se foloseste sub un strict tratament. Dieta cu apa are cateva principii prin care organismul deosebeste mai greu intre foame si sete, de aici reiese ca organismul este inselat ca este pe deplin saturat.

Dieta cu apa are un mare secret, incetineste pofta de mancare si mananci mult mai putin decat te hidratezi. Acest lucru se poate face simplu si usor. Mai pot adauga ca dieta cu apa reduce imbatranirea pielii, celulita scazuta si fara constipatii.

Chiar si vedetele sunt de accord cu dieta: Poate ati vazut filmul sau nu “SALT” in care Angelina Jolie a trebuit sa slabeasca 10kg, de aceea a folosit dieta cu apa, rezultatul a fost pozitiv.

Tratamentul dietei cu apa actioneaza astfel: trebuie consumat 8 pahare de apa a cate 200ml pe zi, in ziua intai se bea un singur pahar cu apa, iar treptat numarul de pahare creste. Dupa 8 zile numarul paharelor va descreste, pana cand o sa ajungeti la un pahar pe zi.

Atentie daca nu sunteti multumita de rezultatul dietei si vreti sa mai incercati o data, este obligatoriu sa mai asteptati o luna pentru a incepe din nou dieta.

Dieta cu apa calda

Dieta cu apa calda este mai populara, este la fel de simpla ca prima. Dimineata cand va treziti luati o cana de apa calda de 200ml in prima saptamana. In a doua saptamana mai adaugati o cana inainte de micul de jun. Dieta cu apa calda nu trebuie sa treaca de doua saptamani. Iar daca vreti sa mai incercati odata trebuie sa asteptati minim 5 luni. Dieta cu apa calda este supranumita ca fiind un regim vechi care se gaseste in traditionala medicina chineza. In cura de slabire cu apa este obligatoriu ca apa sa se cu inghitituri mici si incet.

De asemenea cura de slabire cu apa are unele dezavantaje:

 • unii nutritionisti spun ca dieta cu apa e doar un mit
 • solicita rinichii prea tare
 • sarea din sange este putin mai intense, acest lucru poate afecta circulatia creierului, a muschilor si a inimii
 • si mai poate aparea un effect, adica oprirea de apa in organism
 • V-as putea sugera cateva sfaturi inainte de a incepe aceasta dieta:

 • Trebuie respectate principalele mese si in special gustarile care sunt foarte necesare
 • Pentru a accelera digestia luati o lamaie proaspata si stoarceti jumate in apa
 • Nu trebuie sa beti apa in timp ce luati masa pentru ca digestia nu mai este in regula
 • Trebuie sa renuntati la bauturile dulci carbogazoase (sucuri, cafele, etc)
 • Nu incepeti dieta dintr-o data
 • Nu bea mai multa apa decat cantitatea ceruta de tratament
 • Eficienta dietei cu apa se vede la numeroasele femei din Romania si nu numai, de exemplu chiar si vedeta Oana Ionita recomanda dieta cu apa calda.