Dieta cu boabe de orez, dieta cu care poti sa slabesti pana la 14 kilograme in 60 de zile

Dieta cu boabe de orez este o dieta speciala si chiar daca seama cu dieta cu orez clasica, o sa vedeti de ce este diferita. Chiar daca orezul este extrem de consumat, atat in viata de zi cu zi, cat si in diete, datorita continutului foarte mare de nutrienti. Aceasta dieta iti propune un consum de orez in mod deosebit: nefiert.

Dieta cu boabe de orez iti permite o alimentatie foarte variata, in care nu trebuie sa renunti la toate obisnuintele tale culinare. Spre deosebire de cura cu orez clasica (vezi detalii), in cazul de fata singurele reguli ale dietei fiind sa mananci orez nefiert si sa faci macar 30 de minute de miscare pe zi. Miscarea poate sa constea in mers pe jos, alergat, aerobic, inot sau bicicleta.

Meniu pentru dieta cu boabe de orez

Inainte de micul dejun, trebuie sa inghiti pe stomacul gol 1 bob de orez in prima zi, 2 boabe in cea de-a 2-a zi, 3 boabe in cea de-a 3-a zi si tot asa pana in momentul in care ajungi la 30 de boabe. Dupa ce ajungi la 30 de boabe, numarul trebuie sa scada pana ajunge inapoi la un singur bob. In rest, alimentatia poate sa constea in orice.

Dieta cu boabe de orez, dieta cu care poti sa slabesti pana la 14 kilograme in 60 de zile

Regulile dietei cu boabe de orez

  • Chiar daca ai libertatea sa mananci orice, evite prajelile, alimentele grase sau procesate si prajiturile. De asemenea, trebuie sa eviti alcoolul, care este foarte daunator in orice dieta;
  • Incearca sa mananci cat mai nesarat;
  • Bea cat mai multe lichide pe zi, de preferat minim 2 litri de apa sau de ceai neindulcit;
  • Evita painea sau pastele fainoase;
  • Respecta cele 3 mese ale zilei, intre care e bine sa iei gustari formate din fructe sau legume proaspete. De asemenea, este indicat sa iei mesele la aceleasi ore in fiecare zi, in felul acesta corpul tau va sti exact cand si ce trebuie sa arda;a
  • Inghite boabele de orez la aceeasi ora;
  • tine dieta de maxim 2 ori pe an. Tinuta de mai multe ori, poate sa fie daunatoare;
  • Un aspect extrem de important intr-o dieta este somnul. Incearca sa nu mananci dupa ora 18:00 si culca-te la cel tarziu 22:00.