Dieta cu fulgi de ovaz, cea mai populara si eficienta monodieta

Dieta cu fulgi de ovaz este poate una dintre cele mai eficiente monodiete. Pentru cel inca nefamiliarizat cu acest termen, o monodieta este o dieta de slabire ce permite un singur aliment, de exemplu dieta cu orez. Urmata corect, exact cum este si prezentata in cadrul acestui articol cura cu fulgi de ovaz va poate usura cu pana la 5 kilograme pe saptamana si asta fara prea multe eforturi din partea dumneavoastra.

Fulgii de ovaz au proprietati recunoscute de ardere a grasimilor din corp, ajuta la o buna detoxifiere generale si ajuta la reglarea sistemului gastro-intestinal. Acestia contin mai multe substante minerale si au un continut bogat in vitamina A si vitamina B fiind cunoscuti drept cei mai hranitori dintre toate cerealele integrale. Un mic dejun alcatuit numai din fulgi de ovaz asigura pana la 20% din necesarul zilnic de energie. Ca alte beneficii, acestia ajuta la formarea unui sistem osos puternic si la intarirea parului si unghiilor.

Planul de meniu cu fulgi de ovaz

Dieta prezentata este banal de simpla, practic meniul este compus din fulgi de ovaz cu apa. Daca doriti ca masa servita sa aibe un gust mai bun, puteti sa inlocuiti apa cu lapte. Se recomanda sa nu serviti mai mult de 5 mese zilnic si sa nu beti apa inainte cu o jumatate de ora inainte de masa si dupa timp de o ora si jumatate. Aveti voie sa presari putin peste bolul cu fulgi de ovaz cateva caise uscate, miere de albine sau gem. Puteti sa gatiti fulgii de ovaz in apa sau chiar in lapte daca doriti, iar consumul de alte alimente este permis, puteti alege dintre mere, prune, cirese, capsuni, varza, morcovi, rosii si castraveti. Trebuie sa consumati minim 2 litri de lichide pe zi, acest pot fi apa plata sau ceai verde.

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile cura trebuie tinuta minim 10 zile dar incercati sa nu depasiti o luna deoarece meniul zilnic este bazat doar pe fulgi de ovaz fiind astfel foarte dezechilibrat. Dupa ce ati terminat cura evitati sa consumati timp de cateva zile urmatoarele alimente: zahar, ulei, sare, fructe de mare, cartofi, banane sau struguri.

Puteti cumpara online fulgi de ovaz de cea mai buna calitate sub marca Bioking (Austria) de pe Plafar.net pentru pretul de numai 16lei punga de 500g.