Dieta cu lichide, slabire rapida in numai 3 zile

Societatea in care traim a reusit sa deseneze si sa imprime in constiinta fiecarei femei ideea ca pentru a fi frumoasa, trebuie sa fie cat mai slaba. Din acest motiv, cel putin 90% dintre persoanele de sex feminin au tinut cel putin o data in viata o dieta si multe dintre acestea nu au respectat nicio regula de sanatate, ci doar s-au bucurat de eliminarea catorva kilograme in plus. Una dintre dietele care a facut valva si care a reusit sa se impuna in nebunia dietelor este cea cu lichide.

Spre deosebire de alte diete insa, dieta cu lichide este foarte sanatoasa si asigura pe langa slabire si o detoxifiere puternica a organismului si o stare de bine.

Ce presupune dieta cu lichide

In comparatie cu majoritatea dietelor de slabit, dieta cu lichide este deosebit de simpla. In locul uneia dintre mesele pe care le mananci in mod normal sa bei un lichid. Acesta poate sa fie constituit dintr-un suc de fructe, dintr-un smoothie sau dintr-o supa. Lichidele au rolul de a elimina din toxine, hidrateaza si ajuta foarte mult ca arderile interne sa se faca foarte bine.

Daca se doreste o slabire mai accentuata, se poate opta pentru schimbarea a 2 mese cu lichide. Dieta cu lichide se tine maxim 3 zile pe luna si se poate repeta ori de cate ori se doreste.

Dieta cu lichide, slabire rapida in numai 3 zile

Recomandari pentru dieta cu lichide

Evident, pentru un maxim de eficienta, pe langa dieta cu lichide trebuie sa se mai urmeze in plus si cateva sfaturi. Acestea or sa creasca stimuleze foarte mult rezultatele dietei.

In primul rand nu se recomanda sa se consume zahar si nici dulciuri. Da, nu este placut, deoarece sunt extrem de delicioase, insa daca pui in balanta un corp bine conturat cu o ciocolata delicioasa, sunt sanse mult mai mari sa alegi corpul. In cazul in care esti un mare consumator de dulciuri gasesti aici cateva mici sfaturi si recomandari pentru a reduce aceasta pofta. Aici intra orice aliment lichid ce contine zahar, in special sucurile acidulate.

Nu stiu daca mai are rost sa mentionez faptul ca nu este permis alcoolul sub nici o forma deoarece acesta deshidrateaza si nu face altceva decat sa contribuie la ingrasare. Incearca pe cat posibil sa eviti consumul de alcool, acesta nu are ce cauta in dieta cu lichide chiar daca este un lichid.

Evita prajelile cat se poate de mult chiar daca acestea nu sunt lichide. Inceputul este greu, dupa aceea te obisnuiesti. Inlocuieste orice prajeala cu gatit la aburi sau fiert. Cu siguranta te vei simti mult mai bine in timp in scurt timp.

Ca lichide recomandate, te poti bucura de sucuri de fructe, de supe de legume, cu putina carne, de sucuri de legume sau de smoothie-uri, adica alimente delicioase, hranitoare si gustoase. Se recomanda si consumul excesiv de apa, dupa cum se mentioneaza si in articolul despre dieta cu apa aceasta are o multime de beneficii atat pentru detoxifiere cat si pentru slabire.