Dieta Oshawa este mai mult decat o simpla dieta de slabit

Dieta Oshawa are ca scop echilibrarea din punct de vedere energetic si lupta contra unor boli care sunt produse de excesul energiei yin. Dieta aceasta este considerate una foarte severa avand niste reguli stricte. In ciuda acestui fapt este cea mai eficienta dintre toate dietele oferite de Doctorul George Oshawa. Dieta Oshawa are mai multe scopuri, depinde de fiecare ce vrea sa faca. Unii tin aceasta dieta Oshawa pentru a slabi, pentru a isi mari durata de viata sau pentru a vindeca unele boli.
Dieta Oshawa are anumite principii sau reguli pe care trebuie sa le respectam. Daca alegeti sa tinei dieta Oshawa trebuie sa consumati doar anumite alimente, care fiind in intr-o “armonie” perfecta cu mediul incojurator ne feresc de multe boli.
Aceasta dieta nu are o formula exacta, trebuie adaptata dupa anotimpul in are te afli. Pe timpul iernii alimentele pot fi pregatite la foc, in rest se folosesc alte metode de a prepara alimentele.
Pe timpul acestei diete aveti voie sa consumati doar alimente naturale, de natura vegetala, fara aditivi alimentari sau ale produce chimice care ar putea afecta buna funtionare a corpului nostru.
Cei mai multi folosesc aceasta dieta pentru a scapa de kilogramele in plus, iar eficienta acesteia este motivul pentru care o folosesc atat de multi. Daca tii dieta Oshawa corect poti scapa de 7 kilograme in doar 10 zile.

Ce alimente trebuie sa manaci in aceasta dieta?

Este recomandat sa mancam alimente cat mai naturale posibil si doar de natura vegetala. Cerealele sunt o buna alegere pentru dieta Oshawa. Orezul, graul, meiul sau hrisca pot face parte din diferite retete gustoase si sanatoase. In acele 10 zile cat timp tii dieta Oshawa au voie sa mananci doar cerealele enumerate mai sus. Iti poti face diferite mancaruri cu aceste cereale astfel inca sa fie cat mai gustoase. Puteti sa faceti turte cu aceste cereale sau sa le prajiti, fiecare dupa cum doreste.
Poti consuma doar anumite fructe si anume: mure, fragi, nuci, castane si mere. Este destul de greu sa va procurati aceste fructe in sezonul de iarna, dar daca vreti cu adevarat sa slabiti puteti sa faceti rost de ele. Se pot manca crude, un este cel mai gustos, sau puteti alege diferite retete care sa le includa, ca o salata de fructe.
Din categoria seminte, cele de susan, floarea soarelui si dovleac sunt recomandate pentru dieta Oshawa. Se manca prajite cu putina sare, cum se obisnuieste la seminte. Gasiti in diferite magazine seminte de susan cu miere, in forma de baton.
Din cadrul legumelor aveti voie sa mancati mai multe, ca soia, morcov, dovleac, brusture, ceapa, patrunjel sau varza alba. Cu acestea si restul alimentelor permise pe timpul dietei puteti concepe niste retete pentru mancaruri potrivite in aceasta dieta, pe care sa le consumati in aceste 10.
Dieta Oshawa nu este deloc usor de tinut, regulile stricte a alimentelor fiind greu de respectat pentru anumite persoane.