Efecte secundare pentru Forskolin Active, informatii importante!

Deoarece am vazut ca i se face reclama in mod abuziv acestui produs am decis sa ma interes despre acesta si sa va impartasesc si voua impresiile mele. Forskolin Active este un nou supliment alimentar ce sustine ca ajuta organismul sa slabeasca si sa capete forma perfecta. Principalul continut al acestor pastile de slabit este substanta denumita si forskolina ce este des intalnita in medicina alternativa.

Forskolina este un supliment natural care a fost derivat din planta medicinala numita Forskohlii Coleus ce creste in Nepal, Thailanda si alte tari din acele zone. In India, medicii au folosit planta de ani de zile pentru a trata pacientii cu boli de inima, astm si alte simptome.

Cititi aici parerile clientelor din Romania, este recomandat sa va informati inainte de a decide daca o sa comandati sau nu produsul Forskolin Active.

Prin anii 1970 cercetatorii au descoperit ca planta are un efect pozitiv asupra muschilor si a tensiunii arteriale. Cercetarile s-au prelungit pana in anul 2000 cand s-a descoperit ca are proprietati benefice impotriva kilogramelor in exces.

Cum influenteaza Forskolin Active metabolismul

Forskolin Active Detalii

Studiile au aratat ca, prin cresterea si reglarea celulei cAMP, suplimentul Forskolin Active poate ajuta organismul sa elimine acizii grasi care se gasesc in tesutul adipos. Acesti acizi grasi sunt apoi transformati in energie prin intermediul procesului metabolic. Am citit o multime de pareri atat publicate online de diverse femei din intreaga lume cat si de barbati, acestia pretindeau ca au pierdut in greutate in mod semnificativ chiar in mai putin de cateva luni.

Desi cantitatea de perdere in greutate variaza la fiecare individ, cercetarile au demonstrat ca Forskolin Active poate ajuta la arderea grasimilor mai repede in ciuda faptului ca nu este sanatos sa slabim mai putin de 3-4 kg lunar.

Ce efecte secundare poate avea Forskolin Active

Principalul efect negativ este faptul ca produsul Forskolin Active scade tensiuniea arteriala. Personal va recomand sa consultati un medic specialist inainte de a administra acest supliment deoarece este ideal sfatul unui profesionist.

Un alt efect secundar este faptul ca Forskolin Active poate sa elimine o greutate mai mare de 3-4 kilograme in doar 4 saptamani. Acest lucru nu este sanatos si poate atrage diverse complicatii pe termen lung, nici un medic nutritionist nu o sa va recomanda sa slabiti o cantitate mai mare de kilograme intr-un timp prea scurt.

Forskolin Active Proces Pareri Forum

De asemenea poate exista un efect yo-yo (detalii) ce nu este binevenit. Acesta efect apare in special atunci cand se urmeaza fie un regim prea drastic de slabit fie diferite pastile sau suplimente alimentare ce forteaza metabolismul. Daca dupa un regim drastic nu se urmeaza o dieta de stabilizare poate apare acest efect.

Cercetarile la care a fost supus Forskolin Active

Forskolin Formula

Intr-un studiu din anul 2001 sase femei fiind declarate supraponderale au administrat 25 mg de extract de forskolina (10%) sub forma de capsule cum sunt si cele Forskolin Active fiind prezentate in articolul curent. Capsulele au fost administrate de 2 ori pe zi timp de 8 saptamani, inreg procesul fiind monitorizat atent. La sfarsitul acestuia s-a constatat ca au pierdut in medie 4,5 kilograme, iar grasimea corporala de pe partile vizibile a fost redusa semnificativ aratand fizic diferit fata de cand au inceput studiul.

Un alt studiu a fost realizat in 2005 pe 30 de persoane de sex diferit. Acestia au administrat in 12 saptamani un total de 250 mg din extract. Rezultatul nu a fost diferit de cel realizat cu 4 ani inainte, toti indivizii au slabit semnificativ. La barbati in schimb s-a observat si o crestere a nivelului seric de testosteron liber precum si a masei musculare.

Concluzii despre Forskolin Active

Forskolin Active aduce o serie de beneficii pentru sanatate, inclusiv imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, eczeme, astm, si glaucom, precum si asistarea cu pierderea in greutate. Totul acestea raman niste simple pastile fiind catalogate suplimente alimentare. Sincer nu va recomand sa le administrati fara recomandarea unui medic specialist dupa ce ati fost consultati. Chiar daca acestea au pareri PRO postate pe internet nu sunt sigure.

rezultate Forskolin Active

Datorita succesului din intreaga lumea Forskolin vine acum intr-o noua formula si unica pe piata din Romania. Forskolin Active Forte 400 MG, din compozitia sa de 400 MG extract din radacina de Forskolin, 100 MG sunt Forskolin Forte. Acesta upgrade face ca produsul sa fie si mai eficient in transformarea grasimilor insursa de energie pentru muschi, dar si accelereaza procesul de ardere a tesutului adipos.