Guma pentru slabit Zoft Hoodia, un supliment alimentar excelent

Am citit intamplator de aceasta guma de mestecat aici, asadat guma de slabit Zoft este de fapt o guma de mestecat care va scade apetitul de mancare. Aceasta este o guma de mestecat care poate fi folosit in orice moment in timpul zilei. Are ca scop de a reduce pofta de mancare, care poate la randul sau, conduce la mai putine calorii consumate zilnic. Astfel, acest lucru poate duce la pierderea in greutate.

Principalul ingredient activ utilizat în aceasta guma de slabire este Hoodia. Mai precis, fiecare bucata de guma de slabire Zoft Hoodia contine 120mg de Hoodia Gordonii pura. Odata ce aceasta substanta naturala ajunge in sangele utilizatorului, apare un sentiment de saturatie. Practic unii utilizatori sustin ca mestecand o bucata de guma de slabit Zoft foamea lor se diminueaza, astfel pierd in greutate, deoarece te face sa consumi mai putine alimente la fiecare masa. Guma de slabire Zoft Hoodia se comercializeaza si in Romania la pretul de 159,90 Ron pachetul (5 folii x 12 gume), puteti sa comandati in siguranta de pe .

Lista de ingrediente

Extract pur 100% de Hoodia Gordonii, extract de ceai verde, guma, sirop de maltitol, extracte din plante, arome naturale si artificiale, sucraloza, lecitina din soia, ceara de carnauba.

Caracteristici

Guma pentru slabire Zoft Hoodia este recomandata ca un supliment alimentar, care pote fi mestecat in orice moment pe parcursul zilei pentru a suprima foamea. Aceasta guma contine ca ingredient de baza, Hoodia Gordonii. Acesta este un extras dintr-un cactus din Africa de Sud ce contine molecula P-57. Aceasta trimite semnale la creier utilizatorului spunandu-i ca utilizatorul este satul. In antichitate, triburile de indieni din Africa de Sud au folosind Hoodia Gordonii ani de zile pentru a reduce chinurile foamei. Un alt ingredient activ gasit in guma de mestecat Zoft Hoodia este ceaiul verde, care contine cafeina. Acest lucru ar trebui sa stimuleze energia.

Avantaje

– aceasta guma pentru slabire poate fi mestecata in orice moment al zilei
– un pachet contine 60 de gume, ceea ce va ajung pentru un timp indelungat

Dezavantaje

– nu contine ingrediente care pot stimula termogeneza
– contine cafeina sub forma de extract de ceai verde
– nu arde grasimile asa cum se spune pe siteurile ce o comercializeaza, doar reduce pofta de mancare

Daca v-ati hotarat sa comandati aceasta guma de mestecat pentru slabire atunci va recomand sa accesati (link afiliat).