Interpretare analize – din punct de vedere al slabitului

Daca ti-ai pus in minte ca trebuie sa slabesti, acest lucru implica o serie de reguli extrem de importante si implica o schimbare drastica a regimului de viata. Ai mai multe variante prin care poti sa slabesti, unele mai putin sanatoase, altele extrem de sanatoase. Evident, este bine sa optezi pentru varianta a 2-a, deoarece asa iti poti asigura o slabire de lunga durata si te poti bucura de un corp frumos si sanatos.

O slabire corecta inseamna sanatate, motiv pentru care, inainte de a te apuca de slabit, este bine sa iti faci cateva analize, pentru a descoperi care sunt problemele tale si care este modul in care trebuie sa slabesti, in functie de sanatatea ta.

Analizele sunt extrem de importante, deoarece, in cazul unor probleme necunoscute, combinate cu un regim drastic de slabire, pot aparea alte probleme sau se pot agrava cele deja existente:

– In cazul unei diete hipocalorice (vezi exemplu) pe care o tii la intamplare, metabolismul poate suferi dereglari grave, care se pot corecta decat foarte greu;

– In cazul unei glicemii crescute, combinata cu regim cu fructe dulci, diabetul devine mult mai greu de tinut sub control, etc.

Ce analize trebuie sa faci pentru a descoperi modul in care trebuie sa slabesti?

In primul rand, ai nevoie de analize de sange si urina. Este obligatoriu sa optezi pentru teste de coagulare, biochimia sangelui si pentru cemoleucograma. De asemenea, aflarea grasimilor din sange poate fi extrem de importanta, deoarece poate decide ce anume trebuie sa mananci si ce anume nu trebuie sa mananci.

Un astfel de regim elaborat de un cunoscator pe baza analizelor tale, poate sa fie mult mai eficient si sa te ajute sa fii extrem de sanatos chiar si in urma unui regim mai mult sau mai putin drastic.

Neapelarea la un medic in schimb, este pe riscul tau si duce deseori la boli si la agravarea unor situatii deja existente. Ce alegi asadar? Slabire rapida si nesigura sau o slabire sigura si bazata pe informatiile pe care le ofera corpul tau?

Daca alegi o dieta recomandata de medic si vrei o slabire rapida, poti sa combini alimentatia cu sportul. Este un succes garantat.