Analize hormonale sarcină

Bună ziua, sunt însărcinată in 21 săptămâni. Anterior sarcinii, in urmă cu 4 ani am avut modificate următoarele analize ( crescute): dheas, testosteron, si acth – am investigat un hirsutism…

Cura de slabire cu pomusoare

O intrebare legate de introducerea pomusoarelor goji in alimentatia de zi cu zi astfel incat aceste fructe sa contribuie la arderea grasimilor din corp si la detoxifierea organismului.

Fructele Goji, slabesc sau ingrasa?

Parerile sunt foarte impartite, se pare ca mult laudatele fructe de goji sunt eficiente atat pentru slabire dar si pentru ingrasare, vedeti cum trebuiesc consumate pentru a face diferenta intre aceste doua lucruri, in ce cantitate dar mai ales cum trebuiesc preparate astfel incat sa fie catmai eficiente pentru ceea ce va doriti dvs. – sa va ingrasati sau sa slabiti.

Cine a reusit sa slabeasca cu pomusoare GOJI?

O intrebare primita din partea domanei Iuliana Popa din Bucuresti. Aceasta doreste sa afle mai multe informatii si detalii despre slabitul cu ajutorul pomusoarelor goji din partea celor ce le-au incercat.

Cum pot slabi la fund si la picioare?

Afla si tu cum poti sa slabesti numai in zona inferioara a corpului, astfel daca esti slaba de la solduri in sus, iar zona inferioara a soldurilor si picioarelor nu arata asa cum iti doresti, atunci cu siguranta o sa te intereseze si pe tine aceasta intrebare.