Medicii trag alarma in ceea ce priveste Pomusoarele de Goji

Societatea face foarte multe persoane sa isi doreasca o silueta trasa prin inel. Data fiind dorinta foarte mare de slabire, exista si oportunisti care reusesc sa vanda o serie de produse care vand slabire rapida.

Printre aceste produse se numara si pomusoarele Goji, un arzator organic foarte puternic, din ce in ce mai popular printre cei care cauta slabirea. Din pacate, acest arzator de grasime este foarte puternic si, daca nu este consumat in cantitati moderate poate duce la pierderi extrem de mari de greutate, mult mai mari decat ti-ai dori. Desi efectul pare a fi unul de apreciat, o slabire foarte rapida duce la probleme serioase de sanatate.

Care este efectul acestor pomusoare de Goji

La toate persoanele care consuma aceste pomusoare s-a observat o pierdere in greutate de pana la 10 kg pe saptamana, o cantitate extrem de mare. Ceea ce este mult mai neplacut, este faptul ca persoanele care au consumat foarte multe pomusoare au pierdut controlul asupra slabirii, iar metabolismul lor a fost accelerat atat de tare, incat slabirea a continuat si dupa ce s-a revenit la un regim normal de alimentatie de zi cu zi.

Medicii trag alarma in ceea ce priveste Pomusoarele de Goji

Date fiind aceste probleme, Institutul de Nutritie a analizat pomusoarele goji si a descoperit ca acestea contin 18 aminocizi, 22 de minerale si 6 polizaharide. Aceste proprietati sunt unice in lume, mai ales in conditiile in care continutul de vitamina C este de 500 de ori mai mare decat cel continut de lamaie.

Ceea ce este bine insa, este faptul ca in urma studiului, s-a ajuns la faptul ca pomusoarele Goji sunt arzatori de grasimi organici si (cititi detaliile aici), atata vreme cat sunt consumate in cantitati moderate, nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea omului.

Cantitatea ideala pentru consum este de o mana de pomusoare, iar cantitatea de grasime pierduta intr-o saptamana dupa acest consum este de teoretic 5 kg.

Atentie insa, nu este indicat sa consumi mai mult decat este indicat, deoarece pierderea foarte rapida in greutate duce la probleme grave de sanatate. Gasiti aici o scurta lista cu cele mai importante contraindicatii ale furctelor goji. Va recomand sa va documentati bine inainte de a va lasa sanatatea in mana acestor fructe.