Noile sporturi pentru slabit ce vor fi la moda

Pasionatii de sport iubesc sa faca miscare indiferent de natura ei. Sunt constienti ca sportul aduce un plus de sanatate insa si o silueta supla. Daca te-ai saturat sa faci zilnic aceleasi exercitii nu este tarziu sa incerci ceva nou. Asa cum moda se schimba de la an la an si sporturile se reiventeaza.

Topul sporturilor pentru slabit apreciate din ce in ce mai mult

noile sporturi pentru slabit ce vor fi la moda

Zumba aerobic

Zumba si altele de acest gen devin din ce in ce mai populare printre cei ce vor sa imbine muzica, dansul si sportul. Ritmurile latine rapide te fac sa te misti cu iuteala, capatand astfel si rezistenta dupa doar cateva zile de antrenament. Ajuta la arderea caloriilor dar si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Tae Bo

Consta intr-o imbinare a artelor martiale cu muzica. Coregrafia conceputa pentru un astfel de antrenament cuprinde lovituri de brate si picioare pe tonuri diferite. Beneficiile acestui sport sunt nenumarate: ajuta la fortifierea organismului, arderea grasimilor si imbunatateste mobilitatea.

Pilates

Te ajuta sa te cunosti mai bine prin miscarile lente, controlate. Vizeaza zonele corpului cele mai preferate de depunerea caloriilor: abdomen, coapse, fese si cu siguranta contribuie in mare masura la remodelarea siluetei.

Fitball

Acesta este un tip de antrenament care se practica cu ajutorul unei mingii mari. Are ca scop sa lucreze toti muschii prin miscari lente. Fitballul un sport ce necesita multa concentrare si duce la imbunatatirea echilibrului dar si la tonifierea grupelor musculare.

Piloxing

A aparut din nevoia de a imbina miscarile dure cu cele lente. Este o combinatie a boxului cu pilates si este un sport potrivit (vezi lista completa de sporturi) atat femeilor cat si barbatilor. Preia din pilates si din box cele mai bune lucruri, unindu-le si oferind celor care il practica, stabilitate, flexibilitate, dinamism, si arderea caloriilor.

Running team

Mai este numit si alergatul in echipa este un mod mult mai placut de a alerga. Ia cu tine doua, trei prietene si mergeti sa alergati astfel spiritul competitiei si ambitia ta vor creste. In plus cu cat vei alerga mai mult cu atat vei lasa kilogramele mai in urma, vedeti aceasta intrebare pentru a afla motivul.

Racing bike

Permite oricui il practica sa-si testeze limitele si sa le depaseasca. Pe langa increderea in sine oferita iti intareste musculatura picioarelor si favorizeaza arderea grasimilor. Organizeaza astfel de intreceri saptamanal si vei fi uluita de starea de bine pe care ti-o daruieste un astfel de sport.

Toate aceste sporturi pot fi practicate de cei consacrati sau de simpli amatori, de persoanele care doresc un aspect fizic placut, suplu si sanatos.

De ce apar noi sporturi?

Oamenii se schimba, evolueaza si odata cu ei se schimba si lucrurile care ii inconjoara. Diversitatea sportului este imensa, exista atatea sporturi de apa, de pamant si aeriene incat oamenii au simtit nevoia sa le combine, luand din fiecare ce este mai bun. Sporturile noi aduc acea curiozitate si tentatia de a incerca practicarea lor chiar daca unele imbinari par total nepotrivite. Incet, incet toate sporturile vor fi atat pentru barbati cat si pentru femei.