Produse obligatorii pentru cura de ingrasare

In timp ce unii alearga sa slabeasca, alte persoane nu stiu ce sa faca sa mai puna cateva kilograme in plus. Problema vine de la tipul somatic pe care il avem si nu ne da voie sa acumulam nici macar un gram in plus, asta daca nu stim exact ce anume trebuie facut.

Ce trebuie sa faci pentru a te ingrasa

In primul rand avem nevoie de un program de somn foarte bine stabilit, astfel incat organismul sa stie cand e noapte si zi. Recomandam ca ora de somn 22:00 si trezirea la 8 dimineata.

Alimentele pe care le consumati ar trebui sa fie cat mai grase, si foarte bogate in carbohidrati. Se recomanda in mare masura pastele fainoase, carnea, legumele si fructele ce contin grasimi. Se evita consumul alimentelor acre sau foarte picante si se consuma foarte multa apa.

Trebuie sa aveti 3-4 antrenamente saptamanale la sala de forta, unde veti lucra exercitii bazate pe un numar mic de repetari (4-6), acestea facandu-se cu greutati mari. In timpul antrenamentului beti cat mai multa apa, daca este posibil 2 litri, iar antrenamentul sa nu dureze mai mult de 30-40 de minute.

Produse obligatorii pentru cura de ingrasare

Produse obligatorii pentru cura de ingrasare

Pe langa alimentatie corecta, program de somn bine stabilit si un antrenament bine pus la punct, avem nevoie si de cateva produse ce ne pun organismul la treaba in cursa pentru acumularea kilogramelor.

Laptisor de matca: este bogat in substante proteice, grasimi minerale si vitamine, fiind un adjuvant perfect in cura de ingrasare. Este un produs natural, fiind secretat de catre albinele tinere pentru hranirea puilor acestora. Se gaseste la pretul de 25 ron pentru 10 fiole.

Siropul de ghimbir este un alt stimulant al poftei de mancare fiind un extract natural din rizomi. Se ia intre 3 si 6 lingurite pe zi, inainte de mesele principale si se gaseste la pretul de 11 ron la 500ml.

Un alt produs indicat pentru stimularea poftei de mancare este Apperin care costa 25 ron la 100 ml si este un sirop extras din plante naturale ce se administreaza inainte de fiecare masa, pana cand flaconul se consuma. Este un produs recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Produsele prezentate au fost atent selectionate, fiind extrase din plante naturale fara efecte adverse, sau substante ascunse. Sunt cunoscute sub forma de suplimente alimentare si se administreaza fara reteta.