Secrete socante din bucataria fast-food-urilor

De cand au aparut pe piata, fast-food-urile au dat nastere la diverse controverse. Metodele de preparare ale produselor, conditiile de depozitare si pastrare a alimentelor au creat scandaluri de-a lungul timpului.
Sub protectia anonimatului, un fost angajat al lantului de francize McDonald’s a divulgat cateva din aceste secrete. El a dorit sa deschida ochii consumatorilor si a dezvaluit cateva informatii tulburatoare. Conditiile insalubre in care sunt pastrate si gatite preparate, grasimea si carnea putrezit sunt cele mai groaznice lucruri care i-au creat fostului angajat cosmaruri pe toata perioada cat a lucrat.
Restaurantele McDonald’s trec printr-o inspectie din partea unui expert de la McOpCo o data la cateva luni. Inainte de aceasta revizie se face o curatenie generala, se revopsesc peretii mai ales din toalete si bucatarie. In timpul unei astfel de curatenii, angajatul a observat pachetele cu carnea putrezita, grasimea acumulata pe gratare formase stalagmite pe podea. Pe langa acestea insecte moarte in uleiul in care se prajea carnea.
Sanvisurile cu carne de porc sunt, dupa spusele angajatului, cele mai prost preparate deoarece contin carne de porc alterate de cateva luni. McRib este unul din aceste sandvisuri care trebuie evitate de toti consumatorii de produse fast-food.
Nici deserturile nu sunt mai bine pregatite. El afirma ca gogosile sunt facute din interiorul chiflelor, puse in cuva, iar cand sunt destul de crocante sunt scoase si date prin zahar. Un alt lucru exagerat este faptul ca uleiul in care sunt prajite si carnea si cartofii nu este vegetal. Toate alimentele care necesita prajire se gatesc in grasime animala.
In general, toate produsele de tip fast-food sunt foarte nocive si sunt nerecomandate in alimentatie, mai ales in cea a copiilor si cu toate acestea, statistica arata ca circa 68 de milioane de oameni din intreaga lume mananca zilnic la restaurantele fast-food ale McDonald’s-ului.