Slabeste 5 kilograme cu dieta minune recomandata de Ioana Ghinghina

Ioana Ghinghina iti recomanda o dieta minune care te ajuta sa slabesti fara prea mult efort. Vara asta te vei putea lauda cu o silueta demna de invidiat. Ea e foarte atenta la felul cum arata si impartaseste idei, trucuri, diete care dau rezultate si altor femei care ii citesc blogul.

Dieta minune pe care sotia lui Alexandru Papadopol o recomanda si pe care o urmeaza si o prietena a acesteia are la baza eliminarea carbohidratilor din alimentatie. Aceasta dieta minune nu implica restrictii drastice, dar Ioana insista asupra faptului ca nu trebuie sa elimini si carbohidratii care sunt benefici.

Ioana are si o explicatie pentru faptul ca ne ingrasam. Un gram de carbohidrati contine 4 calorii. Cam jumatate din necesarul de calorii trebuie sa provina din carbohidrati. La un calcul simplu, o dieta care contine 2000 de calorii, 1000 trebuia sa provina de la carbohidrati, ceea ce inseamna 250 g de carbohidrati. Aceasta este explicatia matematica pe care o sustine si Ioana Ghinghina.

Aceasta dieta minune impune eliminarea pastelor fainoase de orice fel din alimentatie, chiar si cele integrale cartofi, dulciuri, orez, etc. Legumele si fructele sunt recomandate cele care au un indice glicemic mic, si consumate cat mai crud, sustine Ioana.

Urmand sfaturile ei, vei avea greutatea pe care ti-o doresti si vei fi mandra de silueta ta.