Slabeste rapid cu dieta balerina

Dieta balerina este poate cea eficienta dieta pentru slabire rapida deoarece are un efect rapid ce va poate ajuta sa slabiti foarte repede. Aceasta dieta este inspirata din regimul balerinelor profesioniste, de aici ii vine si numele. Cu dieta balerina poti sa slabesti un kilogram pe zi! Insa acest regim hipocaloric nu este recomandat persoanelor anemice sau care sufera de orice alta afectiune.

Dieta balerina este recomandata persoanelor care vor sa slabeasca intr-un timp scurt, pentru un eveniment sau pentru concediul de la mare. Nu are efecte indelungate si din cauza regimului hipocaloric nu trebuie tinuta mai mult de 5 zile deoarece dieta balerina este foarte periculoasa pentru sanatate.

Trebuie sa elimini din alimentatia ta zilnica ketchup-ul, sosurile, grasimile, maioneza, otetul si carnea. Sarea e permisa pe parcursul acestei diete rapide dar nu in cantitate exagerata.

Slabeste rapid cu dieta balerina

Meniul alimentar pentru dieta balerina varianta grea

Aceasta este varianta cea mai dura pentru dieta balerina si nu se recomanda sa fie urmata mai mult de cateva zile. Specialistii recomanda consumul a unui minim de 2 l de apa zilnic (chiar apa plata cu lamaie) fiind foarte benefica pentru organism deoarece regimul este mult prea strict.

Meniul de mai jos trebuie urmat ca atare si nu trebuiesc facte exceptii, orele specificate sunt de asemenea importante.

Ora 08:00 – o cafea de slabit.
Ora 10:00 – doua oua fierte tari
Ora 12:00 – un pahar de suc de rosii
Ora 14:00 – 100 g sunca sau o felie de paine prajita
Ora 16:00 – un mar
Ora 18:00 – 100 g branza slaba (de vaca, degresata)

Meniu alimentar pentru dieta balerina varianta usoara

Ora 08:00 – 3 felii de branza degresata si un pahar de lapte cald sau iaurt cu cat mai putine grasimi
Ora 10:00 – o felie de paine cu unt fara grasimi, o ceasca de cafea indulcit cu maxim o lingurita de miere
Ora 12:00 – pentru primul fel se consuma un bol de supa cat mai mic, iar pentru felul doi doar o lingura de orez cu o bucata de carne preparata prin fierbere sau la gratar (fara ulei)
Ora 16:00 – un fruct acru
Ora 20:00 sau cu 2 ore inainte de culcare – un pahar de lapte degresat sau lapte incalzit la care se va adauga o lingurita de miere

Regulile pentru dieta balerina in varianta usoara sunt cam aceleasi ca si pentru varianta mai grea. Se vor consuma minim 2 l de apa, iar meniul restrictiv se va urma ca atare.