A slabit 82 de kilograme, insa a avut o dezamagire crunta. Cum arata acum femeia

Astazi am primit un email de la newsletterul PROTV care m-a impresionat.

O femeie de 38 de ani din Utah pe nume Jen Larsen a reusit sa slabeasca prin ajutorul chirurgiei nu mai mult si nici mai putin de 82 de kilograme, dar in schimb in ciuda acestui fapt rezultatele au dezamagit-o profund.

Jen Larsen si-a dorit toata viata sa reuseasca sa slabeasca incercand diferite metode de slabit, aceasta a scris o carte despre toate incercarile ei trecand acolo toate experientele si de dupa ce a reusit sa slabeasca. Aceasta sustine ca sa fie slaba este un lucru diferit de cum credea inainte, si nu in bine.

“Este ridicol. Am fost pacalita de basmul slabitului” spune femeia. In urma cu 6 ani, Jen a ajuns la o greutate de 144 de kilograme. Atunci cand dietele nu mai dadeau rezultate, femeia a recurs la operatie.

“Nu a fost atat de dragut, am slabit atat de mult incat nu mai aratam ca mine, am ajuns un fel de strain bolnav” a marturisit tanara care a slabit atat de mult incat nu se mai recunostea.

“Am crezut ca era ceva gresit cu corpul meu cand eram obeza, insa era ceva ceva gresit cu mine si cand am ajuns atat de slaba incat nu mai paream sanatoasa” a mai declarat femeia.”


Sursa: stirileprotv