A slabit cineva cu Alcachofa de Laon?

De 3 saptamani urmez o cura de slabit si ma gandesc sa imi cumpar Alcachofa de Laon (alcaciofa) deoarece am vazut reclama la TV si suna promitator. Alcaciofa este mai mult un produs de detoxifiere dar ajuta si acesta la slabit rapid datorita continutului mare de anghinare (substanta ce intradevar ajuta la slabire). Pretul mi se pare destul de OK, numai 189 lei pentru 14 sticlute, necesarul pentru 2 saptamani de cura. Am mai auzit ca exista si ceai Alcachofa de Laon si care este la fel de eficient.

Raspuns: Aveti grija deoarece foarte multe persoane au picat in plasa fake-urilor acestui produs, se vad replici chiar si la unele farmacii sau magazine naturiste online. Alcachofa de Laon este un supliment alimentar si este eficient daca este administrat ca atarae. Va recomandati sa cumparati produsul ORIGINAL accesand acest link. Dupa ce il primiti acasa studiati bine prospectul.

PS: Aveti grija mare de unde il cumparati doearece multa lume s-a aratat de diferite forumuri nemultimita de produs dar de fapt acela nu era cel original.