Stiai ca femeile plinute au o viata longeviva? Afla motivul!

Desi este greu de crezut, in general femeile plinute care au cateva kg in plus beneficiaza de o viata mai lunga si mai sanatoasa decat cele care sunt extrem de slabe. Desi societatea impune un corp extrem de suplu, un corp cu forme mai voluptoase poate sa fie atat mai atragator cat si mai sanatos, atata vreme cat nu se trece limita supraponderabilitatii.

Un studiu facut in Canada, arata ca femeile plinute ce au cateva kg in plus (cateva kg insemnand pana in 5), au o speranta de viata longeviva decat cele care au o greutate sub medie.

Care este motivul vietii longevive

Practic, o persoana cu cateva kg in plus beneficiaza de o alimentatie mai bogata iar corpul are mai multe sanse sa isi ia toti nutrientii de care are nevoie din alimentatie, decat corpul unei persoane care tine foarte mult la silueta, mananca extrem de putin si incearca sa ia vitaminele din pastile gen suplimente naturale sau altele de acest tip.

Evident, regimul de viata cel mai indicat este cel in care se adopta o greutate optima si care include doar o alimentatie sanatoasa, insa daca iti place sa mananci din cand in cand o ciocolata sau o masa copioasa, este mult mai recomandat sa faci asta decat sa te abtii de la mancare.

In plus, beneficiile de ordin psihologic sunt mai mari decat cele ale unei persoane foarte slabe. Practic, o persoana care se hraneste normal este mai fericita decat o persoana care isi calculeaza fiecare gram de mancare pe care il introduce in stomac.

Asadar, ce avantaje au femeile plinute?

– De multe ori femeile cu forme pline pot fi mult mai placute din punct de vedere fizic, existand foarte multi barbati care prefera forme mai voluptoase decat lipsa cu desavarsire a lor.

– Un corp cu putina grasime este mai sanatos iar corpul are de unde sa isi ia nutrientii de care are nevoie, in momentele in care nu ii poate obtine. Practic, acesta este scopul principal al grasimii, de a oferi un depozit natural din care corpul sa se poata alimenta si atata vreme cat stratul de grasime nu este foarte mare, este cat se poate de sanatos.

– Se simt mai bune din punct de vedere al alimentatiei si automat si din punct de vedere psihologic, deoarece pot sa manance aproape orice isi doresc;

– Au o speranta mai mare de viata.

Asadar, daca ai cateva kg in plus, nu trebuie sa treci prin diete drastice pentru a le da jos, ci trebuie sa faci in asa fel incat sa nu acumulezi altele.