Medicii trag alarma in ceea ce priveste Pomusoarele de Goji

Conform unui studiu realizat de catre Institutul de Nutritie s-a ajuns la concluzia ca pomusoare de goji renumite pentru proprietatile lor benefice impotriva kilogramelor in surplus, contin substante in cantitati foarte mari ce nu sunt chiar recomandate pentru orice organism.

Cercetatorii spulbera dietele sarace in carbohidrati

In ciuda faptului ca dietele pe baza unui consum mare de carbohidrati exista intr-un numar destul de mare, cercetatorii nu sunt de acord cu acestea si nici nu le recomanda, vedeti si care este adevaratul motiv al interzicerii acestora.

Adelina Pestritu recomanda o dieta de 1200 calorii

Limitarea zilnica a numarului de calorii este fara dar si poate cea mai eficienta metoda de slabit. Astfel si vedeta Adelina Pestritu a slabit limitandu-si (in cazul ei) numarul de calorii la 1200 cu ajutorul unei diete personalizate. Poti si tu urmand tot aceasi metoda sa slabesti eficient.

Cum sa slabesti ca o vedeta

Vedetele arata foarte bine, putine dintre acestea au probleme cu kilogramele in surplus. Totusi si noi, persoanele obisnuite putem sa arata ca ele. Vezi ce sfaturi principale sunt recomandate pentru a avea un corp ca de vedeta. Am schitat in acest articol cateva dintre acestea impreuna cu beneficiile avute pentru silueta.