Sucul de goji si beneficiile sale

Goji este un fruct care a devenit din ce in ce mai cunoscut in ultimii ani, aproape fiecare om cunoscandu-i beneficiile. Astazi, orice supermarket din Romania ofera posibilitatea de achizitie a fructelor goji, o solutie excelenta daca iti doresti sanatate si o slabire accelerata.

Cunoscut de foarte multi ani in Asia, Goji este considerat a fi un fruct al longevitatii, care ajuta la cresterea energiei, la sustinerea sanatatii organismului si la obtinerea unei senzatii de prospetime fizica si mentala.

De-a lungul timpului, Goji a fost un secret tibetan si nu a reusit sa fie cunoscut si de alti oameni in afara de locuitorii acestei zone. Odata ce a fost descoperit insa, beneficiile fructului s-au resimtit in dieta tuturor celor care au inceput sa il consume. Continutul sau de vitamina A, C, B1, B2, B6, E, carotenoizi, minerale si aminoacizi il recomanda pentru un consum zilnic.

Evident, fructele de goji au dus si la aparitia unor produse aditionale, cum ar fi sucul de Goji. Acesta contine, pe langa extracte din goji si extracte din alte alimente naturale, cum ar fi ciresele negre, perele, afinele americante, zmeura sau acidul citric. Daca iti doresti sa slabesti rapid si sa iti mentii corpul cat se poate de sanatos, sucul de goji poate sa fie o solutie excelenta pentru tine.

Sucul de goji si beneficiile sale

Cum se administreaza sucul de Goji

Nu va trebui sa bei mult suc, 2 linguri zilniv fiind suficiente pentru un regim sanatos. Este vine de stiut insa ca daca esti femeie insarcinata trebuie sa ceri acordul unui medic pentru a consuma acest suc. Efectele consumului sunt urmatoarele:

– Cresterea nivelului de energie si a performantelor fizice;
– Reducerea stresului si a oboselii, precum si obtinerea unor stari de calm si de multumire;
– Mentinerea unui nivel cat se poate de normal al glicemiei;
– Imbunatatirea circulatiei sangvine si a intregului sistem cardiovascular;
– Are rol de antioxidant, distrugand radicalii liberi si ajutand la regenerarea adn-ului. Practic, elimina riscul de imbatranire precoce.

Nu in ultimul rand, sucul de Goji (sau ceaiul din goji) poate sa duca la scaderea in greutate prin stimularea topirii grasimii si la cresterea apetitului sexual si a fertilitatii. Putem spune, asadar, ca Goji si in acelasi timp sucul realizat din el reprezinta elemente care nu trebuie neglijate.