Trei exercitii minune care garanteaza o silueta perfecta

Aceste 3 exercitii fizice garanteaza o modelare cat mai frumoasa a corpului dvs. datorita complexitatii miscarii. Poate par exercitii banale la inceput dar va asigur ca in esenta lucreaza un procent foarte mare din musculatura corpului atunci cand le executati. Daca va doriti sa incepeti sa faceti putina miscare fizica pe zi ca sa va ajutati dieta de slabire atunci cele de mai jos va sunt mai mult decat recomandate. Partea buna este ca puteti sa le executati acasa in confortul camerei dvs. in timp de va uitati la TV sau ascultati muzica.

Miscarea fizica este foarte importanta pentru sanatatea noastra, dar nu toate exercitiile fizice ajuta la fel la modelarea corpului. In timp ce unele sunt mai mult pentru infrumusetarea caopselor, altele sunt mai mult pentru un abdomen plat. Practicati exercitiile de mai jos timp de 5-8 minute fiecare in fiecare seara si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Genuflexiuni

Acestea sunt poate cele mai usoare exercitii dintre toate, chiar si la scoala se executa la ora de sport. Genoflexiunile sunt unele dintre cele mai recomandate exercitii pentru a va modela frumos corpul, in miscarea fizica se lucreaza coapsele, muschii fesieri si trunchiul. Pentru a complica un pic exercitiul poti ingreuna cu o minge de fitness sau cu ceva greutati in plus.
Executare: Stai fixa in pozitie dreapta cu picioarele usor departate la nivelul umerilor si cu mainile intinse drept in fata. Inspira si coboara usor trunchiul indoind in fata genunchii (nu in lateral) lasandu-va in jos avand spatele drept si nu ca o rata. Daca ai probleme cu spatele atunci cu cobora pana jos ci pana cand coapsele sunt in paralel cu solul. Apoi expira si ridica-te usor executand acelasi exercitiu de mai multe ori. Este un exercitiu in care se dezvolta si echilibrul corpului deoarece trebuie sa ramaneti in echilibru constant.

Abdomene in V

Acest tip de exercitiu pentru abdomen este ceva mai dificil dar foarte eficient pentru un abdomen de invidiat in scurt timp. Acesta iti lucreaza intens muschii abdominali si trunchiul dar iti si dezvolta un bun echilibru deoarece trebuie sa stai in echilibru cat timp il executi.
Executare: Intinde-te pe sol fiind asezata in fund, apoi intinde ridica umerii si picioarele de la sol exact ca in poza alaturata astfel incat picioarele si trunchiul tau sa formeze litera V. Apoi coboara in pozitia initiala si repeta exercitiul si nu te relaxa atunci cand ai revenit in pozitia initiala. Pentru a complica putin exercitiul poti tine mainile la ceafa sau chiar in aer ducandu-le in fata atunci cand executi.

Urcatul si coboratul scarilor

Acest tip de exerciutiu poate face minuni pentru silueta ta si nu este un exercitiu special. Astfel daca stai la un etaj superior la bloc poti alege sa urci scarile in defavoarea liftului. Principalul avantaj este ca nu necesita nici un echipament sau pozitie speciala a corpului si poate fi executat fara ca cineva sa stie sau sa isi dea seama. Ca alternativa daca nu aveti prea multe scari la indemana puteti sa utilizati un scaun jos sau un obiect rezistent care suprafata lui va poate sustine greutatea corpului. Puneti acest obiect jos si urcati-va cu primul picior pe acesta urmand sa ridicati si corpul dupa primul picior saltat, apoi repetati miscarea schimbat cu celelalt picior.